Foredrag og Bedriftseventer

Latter som gir effekt og hjelper mennesker å jobbe bedre sammen

Trenger du å løfte motivasjon, øke arbeidsglede og få fart i driften? Ønsker du å skape og forsterke en sunn bedriftskultur og arbeidsmiljø?  

Har bedriften din behov for å støtte ledelse i små eller store endringer, forbedre kommunikasjon, tverrfunksjonell samarbeid eller øke interkulturell forståelse?

Cécile lager et skreddersydd program som hjelper deg å nå målene dine.

Med hennes solid og bred lederbakgrunn og en god dose humor i stand-up-stilen får Cécile frem faglige budskap som treffer hver enkelt. Hun skiller seg med sin smittende energi og sin varm måte å engasjere publikum.

Mangold, inkludering og interkulturell ledelse

Hvordan kan man jobbe effektivt med flerkulturelle ansatte, mangfold og inkludering?

Cécile tar utgangspunkt i hennes opplevelser rundt det å komme til Norge fra Frankrike, og hva hun har sett og opplevd på norske arbeidsplasser de siste årene

Cécile er siviløkonom og har jobbet i Frankrike, Tyskland, Sveits og Norge. Hun har kjent på kroppen hvor utfordrende kulturkrasj kan være og er lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre til å få det beste ut av det

Cécile fletter sammen hennes bedriftsbakgrunn og komikerhatt for å treffe og få deg til å tenke annenleders om kulturkrasj

Champagne & Brunost, et kræsjkurs om kulturkræsj

  • Kulturkræsj er overalt i arbeidslivet. På tvers av funksjoner i en bedrift, kjønn, generasjoner, nasjonaliteter eller byer. Hvordan dyrke en sunn og verdiskapende arbeidskultur? Hva skal til for å bygge bro mellom mennesker og få alle med?
  • I dette foredraget får du praktiske tips og enkle verkøty for å jobbe intelligent og effektivt med mangfold og inkludering, på tross av ulike typer kulturkrasj. Med en god del inspirenrende og gøyale elementer

Dette foredraget gir deg

  • Inspirasjon rundt kulturforståelse og løft i engasjement og motivasjon

    En verkøtykasse for å bygge en sterkere og inkluderende arbeidskultur

    Enkle tips for å bygge bro over alle typer kulturkrasj

    God stemning og masse latter

Foredraget hører til edutainment og business stand-up. Det  passer godt for både internasjonale og norske bedrifter og kan kombineres med workshop og teambuilding.

Super happy to have been invited to TEDx Trondheim in Nov 2023 to share my research and perspectives about diversity, inclusion, intercultural management and more specifically the future on foreign women leaders in Norway!
Click here for the video
 🤩

Samarbeidspartnere

nb_NO